Auto krassen verwijderen autolak kras poetsen

Krassen autolak verwijderen :

Krassen auto lak wegpoetsen auto poetsen en wassen
Car Performance

Krassen in de lak van de auto kunnen soms moeilijk te verwijderen zijn.

Hoe verwijder je nou die vervelende kras die je steeds weer ziet als je naar je auto loopt?
Hier vindt je een paar tips over het verwijderen van de krassen in de lak van je auto.

Het ontstaan van krassen in je lak kan op veel manieren gebeuren. Denk maar aan een parkeerterrein of parkeergarage, met name bij smalle parkeervakken, waar je auto snel beschadigd kan raken, maar ook in de buurt van supermarkten blijft het uitkijken. Want we kennen allemaal de winkel-wagentjes die soms echt vervelende krassen kunnen veroorzaken.
Soms zijn de eigenaren van de auto zelf de veroorzaker, denk daarbij aan lakbeschadigingen rondom het sleutelgat en aan de enkeling die vroeger eens probeerde de vogelpoep weg te wassen met een schuursponsje....


Testen van de diepte van de krassen

Je kunt erachter komen of de krassen weg te krijgen zijn door alleen handmatig te poetsen en te polijsten, dat doe dmv een Watertest of een Nageltest.

De watertest:

Maak de krassen nat met een beetje water via de toppen van je vingers. Verdwijnen de krassen als ze nat zijn dan kun je de krassen vaak weer helemaal wegkrijgen door handmatig te poetsen en polijsten.

De nageltest
Als het je makkelijk lukt om met je nagel voorzichtig de kras te volgen en blijft de nagel de kras goed volgen dan is de kras helaas te diep en moet die verwijdert worden dmv machinaal te polijsten en te poetsen. 

Poets en Autolak stiften

Je kunt via internet een aantal websites over eenvoudige krasverwijderaar en poets en autolak stiften vinden. Meestal zullen deze producten voor de kleine krassen waarschijnlijk goed hun werk doen en zullen ze er voor zorgen dat de krassen minder of niet meer duidelijk zichtbaar zijn. Voor diepere krassen - zie de 'Watertest' of de 'Nageltest' - zul je dan ook al snel aan de gang moeten gaan met de polijstmachine. Niet iedereen heeft die en het is daarom aan te raden dan even de telefoon op te pakken en een specialist te bellen. Meestal heeft een deskundige een kras van een paar centimeter dan zo weer gepolijst en gepoetst.Met dank aan:


-------------------------
For more info:


Geen opmerkingen: